الخميس، 14 مارس 2013

بالصور طريقة عمل الباوند كيك وأحلى من الجاهز..الطريقة الصلية





باوند كيك للرائعه منال العالم
والحقيقة دا ألذ كيك تذوقته
وكل اللي أخد طريقته
قال دي كيك محترفين ومتخصصين
المقادير
4 حبه بيض+ فانيلا
2 كوب سكر
200 جم زبدة لينه بدرجة حرارة الغرفة
1/2 كوب زبادي
1/2 كوب حليب سايل
3 كوب دقيق
1/2 1 م ص ب ب
3/4 م ص ملح
1/2 م ص ب الصودا
2 م ك برش برتقال
ألطريقه
نخفق الزبدة مع السكر ف العجانه لغاية ماتبقي كريمي
ثم نضيف البيض واحدة تلو الأخري
يعني نحط واحدة ونخفق لما تختفي نضيف التانيه
ودا عشان الخليط يكون ناعم ومش محبب
ثم الفانيلا وخليط المكونات الجافه بالتناوب مع المكونات السايله


http://i.imgur.com/IHuuR.jpg
والخليط هنا بيكون تقيل شويه


http://i.imgur.com/qYYNM.jpg

http://i.imgur.com/DJM2Z.jpg
وعلي فكرة المقدار بيكفي صينيتين من دول
وانا بحط تحتهم صينيه اخري عشان الكيك مش يتحرق


http://i.imgur.com/jxral.jpg


http://i.imgur.com/UbLcY.jpg
وعلي فكرة دهنت الوجه بعد الخبز بمربي المشمش


http://i.imgur.com/aipsb.jpg
المصدر:
http://www.qassimy.com/lesson/lesson-8631-1.html

0 Comments:

إرسال تعليق

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

http://setbeet.blogspot.com/

 

مجلة حواء..ست بيت Copyright © 2009 LKart Theme is Designed by Lasantha