السبت، 2 مارس 2013

أرز على الطريقة الاسبانية



النهارده هنعمل مع بعض رز على الطريقة الإسبانية كنوع من التغيير بدل الرز العادي، وممكن تعملي معاه أي نوع خضراوات وتقدّميه.


رز على الطريقة الإسبانية
المقادير:
2 كوب رز بسمتي
1/ 3 كوب بصل أخضر مقطّع قطع صغيرة
1/ 3 كوب فلفل أخضر مقطع شرائح
½ كوب صلصة طماطم
2¼ كوب شوربة فراخ
½ ملعقة صغيرة شطة
½ ملعقة صغيرة ملح
ملعقة صغيرة بابريكا
ملعقة صغيرة كمون
فص ثوم مطحون
ملعقة كبيرة زبدة

الطريقة:
1- سيّحي الزبدة على النار، وضيفي عليها الرز والفلفل والبصل والثوم وقلّبيهم مع بعض، وبعد كده ضيفي الشطة والبابريكا والكمون والملح وقلّبيهم مع بعض كويس، وبعد كده ضيفي الشوربة والصلصة وقلّبيهم مع بعض كويس، وبعد كده غطّيه وسيبيه على النار لمدة 20 دقيقة لحد ما الخليط يغلي.

2- ارفعي الرز من على النار وسيبيه متغطّي لمدة 8 دقائق، وبعد كده ارفعي الغطاء وقلبي الرز كويس، وبعد كده قدّميه.. وبالهنا والشفا.

0 Comments:

إرسال تعليق

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

http://setbeet.blogspot.com/

 

مجلة حواء..ست بيت Copyright © 2009 LKart Theme is Designed by Lasantha