الخميس، 27 أكتوبر 2011

سر فى قلى السمك زى المطاعم


 

النهاردة يا قمرات معايا
سر لقلى السمك بدون حرق الزيت او تدخين الشقة او الريحة
ايه هو يا ترى بصوا يا قمرات
انتى طبعا بتبلى
السمك بالكمون وكزبرة ناشفة وملح وليمون وخل وثوم للى عايزة
يتبل من برة ومن جوة المهم تحضرى طبق
عميق وبه حوالى 4 معالق دقيق وعليه حبة مية ونصف ليمونة ومعلقة صغيرة خل وملح وحبة فلفل اسود وترب الخلطة دى فى بعضها بحيث يكون زى الزبادىكدا وغطسى السمك على الجنبين بدل الدقيق الناشف وبكدا الزيت لا يحترق منك ثم غطى اثناء القلى الصينية باى شى وبكدا الشقة

لم تدخن وكمان السمك هايحمر حلو كمان متخافيش السمك مش هايطرى ممكن تحطى مع القلى حبة من الفانيليا صدقينى سوف تقضى على الريحة تماما ومش هاتحسى باى زفارة انا شفت المطعم بيعمل كدا بس لا تكثرى من الفانيليا
وبعد القلى طلعى السمك فى مصفى ليصفى الزيت وبكدا هايكون مقرمش وزى برة ولونه فاتح.....


يلا جربوها وقولوا رأيكوا وبالهناو الشفا


0 Comments:

إرسال تعليق

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

http://setbeet.blogspot.com/

 

مجلة حواء..ست بيت Copyright © 2009 LKart Theme is Designed by Lasantha