الجمعة، 6 يناير 2012

بط بالبرتقال..بالخطوات المصورة



تغطى بالفويل و توضع فى فرن حار
من ساعة الى ساعة و نصف او حتى تنضج..
و بعد مرور ساعة كل شوية نأخذ من السائل الموجود بها
و نضعه عليها..ننزع الفويل و نتركها تحمر..

تتبل البطة جيدا و بين الجلد..
و تترك فى الثلاجة حوالى 3 ساعات على الاقل..



التتبيلة..


بصلة مبشورة ناااعم جدا + ملح + فلفل اسود + بهارات + عصير برتقالتين
+ ملعقة كبيرة عسل ابيض ..

  

0 Comments:

إرسال تعليق

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

http://setbeet.blogspot.com/

 

مجلة حواء..ست بيت Copyright © 2009 LKart Theme is Designed by Lasantha