الثلاثاء، 27 سبتمبر 2011

فراخ تندورى



المقادير
نص كيلو صدور فراخ
ربع كوب عصير ليمون
نص كوب ماء بصله صغيره
4 فصوص ثوم
ملعقه صغيره زنجبيل اخضر
كوب زبادى يعنى زبديه واحده
ملعقه صلصه
ربع ملعقه صغيره من كل من
قرفه
حبهان
زنجبيل بودره
فلفل اسود
كزبره ناشفه
جوزه الطيب
كمون
كركم
بابريكا
شطه حسب الرغبه

الطريقه


نضرب فى الخلاط الماء وعصير الليمون والصله والثوم والزنجبيل الاخضر حتى ينعموا ثم يخلطوا مع الدجاج ويضاف لهم الزبادى والصلصه وكل البهارات ويتركوا فى الثلاجه لمده 3 ساعات

ينشلوا من التتبيله ويشوول سواء على الفحم او الجريل
تقدم بجانب الارز بالقرفه وسلطه الزبادى

الكميه تكفى ثلاثه اشخاص

230 كالورى لكل فرد

0 Comments:

إرسال تعليق

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

http://setbeet.blogspot.com/

 

مجلة حواء..ست بيت Copyright © 2009 LKart Theme is Designed by Lasantha